Dobrodošli na naši spletni strani mpd.si
Uvodna stran Podjetje Novi stroji Rabljeni stroji Reference Kontakti
O podjetju
Splošno
Lokacija
Partnerji
Stroji za obdelavo kovin
Novi stroji
Rabljeni stroji
Materiali za erodiranje
Potrošni material
Obrabni deli
Nadomestni deli
Kontakti
Informacije
Vpis povpraševanja
TurboSIST
O podjetju Podjetje MP&D d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1999 in je mešano podjetje s tujim kapitalom. V našem prodajnem programu vam nudimo strojno opremo vseh generacij in cenovnih razredov. Paleta aktivnosti podjetja:
  • prodaja novih BROTHER žičnoelektroerozijskih strojev;
  • prodaja novih in rabljenih SEIBU žičnoelektroerozijskih strojev;
  • prodaja rabljenih FANUC žičnoelektroerozijskih strojev vseh generacij (od leta proizvodnje 1980 do leta 2005);
  • prodaja novih potopnih elektroerozijskih strojev proizvajalcev EXERON  Nemške  proizvodnje visokega kvalitetnega razreda;
  • prodaja novih obdelovalnih centrov proizvajalca MILLSTAR;
  • prodaja rabljenih obdelovalnih centrov;
  • šolanje uporabnikov;
  • servis.
Podjetje se lahko pohvali z dejstvom, da je do danes uspešno spravilo v pogon in usposobilo uporabnike na preko 180 žičnoelektroerozijskih strojih v Sloveniji in tujini. Naše tehnično osebje ima dolgoletno tradicijo na področju žičnega erodiranja s pridobljenimi certifikati kot dokazilo o usposabljanju pri proizvajalcu. Servisno osebje nudi instalacijo strojev, programiranje strojev in usposabljanje uporabnikov za tehnologijo obdelave.

Za vse rabljene stroje zagotavljamo funkcijsko garancijo ob zagonu. Rabljene stroje pred dobavo kupcu v našem tehničnem centru preizkusimo in odpravimo vse pomanjkljivosti, ki vplivajo na normalno delovanje. Naše strokovno osebje vam nudi usposabljanje na vašem stroju v vaši delavnici. Pri nas dobite tudi programsko opremo za programiranje erozijskih strojev, potrošne materiale: erodirno žico, filtre, deionizacijsko smolo,... ter nadomestne in obrabne dele. Prisotni smo tako v manjših orodjarskih delavnicah, kot v velikih kovinsko-predelovalnih podjetjih. Sodelujemo z cca. 600 poslovnimi partnerji v Sloveniji in v tujini. Vaš interes nam sporočite na elektronski naslov: mpd@siol.net ali pokličite na naše telefone.